Frans Legerstee Heerlen Amstenrade

Wie ben ik?

Ik ben Frans Legerstee. Ik ben coach. Net als zovelen onder ons. Want coachen doen we allemaal. En we worden ook vaak gecoacht. Alleen merken we dat niet altijd.

Als u wel wilt merken dat u gecoacht wordt, dan nodig ik u uit een traject met mij aan te gaan. Dan starten we met vertrouwen. En gaan we vanaf nu tutoyeren.

In coach-land zijn vele stromingen en methodieken te gebruiken. Het zijn de vele wegen die naar Rome leiden, zullen we maar zeggen. Ik zoek altijd naar maatwerk.

Na mijn opleiding coaching en begeleiding aan het NCOI, had ik een stukje inzicht. Maar het leverde mij vooral de interesse op naar nog meer wegen, naar mindfulnesskernkwadranten en NLP.

Opleiding:

De opleidingen, die ik op dat gebied heb gevolgd, geven mij de instrumenten om individuen en teams te kunnen begeleiden. En dat maatwerk levert mij, maar vooral mijn cliënten, prachtige ervaringen en resultaten op.

Wat ik het meeste terug hoor is, dat ik het vooral simpel houd. Het leven niet moeilijker maken dan het is. Genieten van het moment en altijd op zoek naar de uitdagingen van en in het leven. Energie zit in jezelf, je moet het alleen wel vinden of opnieuw aanwakkeren. En daar gaan we samen naar op zoek.

In mijn LinkedIn profiel staan de opleidingen die ik heb gevolgd, voor hen die daar interesse in hebben.

De verschillende technieken, die ik toepas, staan hieronder kort beschreven. Wie weet leidt het voor jou ook tot een nieuwe ontdekkingstocht.