Individuele trajecten

Hoe krijg je het allemaal “behapbaar” en weer onder controle? Houd je vast, of start je met loslaten? Dat is altijd zo’n makkelijke opmerking, je moet het loslaten! Was het maar zo makkelijk. Samen gaan we een weg inslaan, die jouw keuze is. En jij kiest, zodra jij er klaar voor bent.

Hoe? Dat gaan we samen ontdekken. Op een manier waar jij wat aan hebt.

NLP

Mijn NLP practitioner opleiding was een praktische opleiding met als hoofdonderwerpen persoonlijke ontwikkeling en communicatie. NLP zorgt ervoor dat je meer grip krijgt op onbewuste processen in je leven. Zoals meer zelfvertrouwen, makkelijker ontspannen en minder last van stress en onzekerheid in je dagelijks leven. NLP gaat ook over onbewuste communicatie.

Mindfulness Based Cognitieve Therapie

Mindfulness Based Cognitieve Therapie is een zinvolle toevoeging aan het repertoire van de cognitieve gedragstherapie en andere therapievormen. Een aanpak gericht op acceptatie is een verrijking van de bestaande, op verandering gerichte methoden. Bovendien biedt het handvatten in het leren omgaan met (chronische) klachten en met een blijvende kwetsbaarheid.

Life coach

Een Life Coach begeleidt, coacht, traint en inspireert mensen in het leren omgaan met stress en het stellen en behalen van doelen in hun leven. Dit vanuit empathie, met gepaste nuancering en waar nodig de confrontatie zoekend. Een Life Coach gebruikt interventies om tot inzicht te komen hoe je de regie over het leven, waar mogelijk, weer in eigen hand kunt nemen. Persoonlijke groei en het hervinden van de balans staan hierbij centraal.

HeartMath-programma

Of via de HeartMath-programma’s. Daarin staan de thema’s lichaamsbewustzijn en emotieregulatie centraal. Door middel van biofeedback op hartritme ervaren de deelnemers hoe ze omgaan met stress en hoe ze zichzelf in een meer optimale toestand kunnen brengen. Tijdens het trainen gebruiken we een computer. Je ziet je vorderingen. Tastbaar en visueel, door iets wat je eigenlijk al super goed beheerst: ademen!